Paperwood

‘Creëer een veilige werkomgeving op een duurzame manier’

Lelystad, 7 mei 2020,

Gisteren heeft onze regering het plan gepresenteerd om stap voor stap de intelligente lockdown los te laten. Bedrijven, kantoren, horeca, kapsalons en vele anderen moeten nu oplossingen verzinnen om de veiligheid van de bezoekers en medewerkers te waarborgen.

Met duurzame scheidingswanden van Paperwood kunt u op een milieuvriendelijke wijze uw werkomgeving van een veilige oplossing voorzien om de hygiëne en veiligheid van uw werknemers en bezoekers te waarborgen. Daarnaast zorgen de scheidingswanden voor een betere akoestiek en kan het worden bedrukt met een bedrijfslogo, in uw huisstijl, of zelfs met de hygiëne regels en afspraken met betrekking tot de werkomgeving. In overleg is het mogelijk om alles verder op maat uit te werken.

Scheidingswanden van Paperwood zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en suikerriet-afval en zijn daarom 100% recyclebaar via de normale oud papier afvalstroom en volledig her te gebruiken. Vanwege het lichte gewicht zijn ze eenvoudig en snel te installeren, zonder tussenkomst van extra gereedschap.

Wij zien dat er op dit moment veel kantoren en werkplekken worden ingericht met plexiglas schermen. De keuze wordt voornamelijk gedreven door de spatschermen die we kennen vanuit de supermarkten, waar dit uitermate goed tot zijn recht komt. Alleen de verwachting mag toch zijn dat deze hulpmiddelen na verloop van tijd overbodig worden. De vraag is dan wat iedereen met al dat plexiglas gaat doen. Afvoeren zal uitmonden in verbranding. De afvoer van Paperwood brengt geen bijkomende extra kosten met zich mee.

Kies voor Paperwood en behoudt uw inspanningen voor duurzaamheid op het juiste niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *