Over Paperwood

Paperwood is een milieuvriendelijk, dubbelzijdig te bedrukken materiaal, welk duurzaam is vervaardigd door gebruik te maken van gerecycled papier en karton.

Paperwood is volledig recyclebaar via de normale papierafval stroom.

Ja, Paperwood kan bedrukt worden met uw logo of eigen patroon, in full-colour. Vraag hiervoor een speciale offerte aan door hier te klikken.

Het standaard assortiment bestaat uit ‘vrijstaande scheidingswanden‘, ‘bureau scheidingswanden‘, ‘dispensers‘ en ‘thuiswerk cubicles‘. Heeft u een eigen idee voor een product? Schroom dan niet om bij ons aan te kloppen.

De standaard dikte van Paperwood is 16mm. Onze producten zijn ook verkrijgbaar op 10mm dikte.

Paperwood is vochtbestendig en kan daarom met een schone, natte doek worden afgenomen om te desinfecteren. Wij adviseren om geen alcohol houdende producten op Paperwood te gebruiken.

Over de webwinkel

Je kan producten eenvoudig en snel afrekenen via onze webwinkel. U kunt in onze shop eenvoudig en veilig betalen via uw eigen bank met iDeal of Bancontact.

Het is voor bedrijven ook mogelijk om op rekening te betalen. Wij versturen producten uitsluitend nadat de betaling is ontvangen op onze rekening. Neem hiervoor contact op via info@paperwood.nl 

Ja, wij verzenden door heel Nederland en België.

Ja. De verzendkosten zijn iets hoger dan een normaal consumentenpakketje. Dit heeft te maken met de afmetingen van de producten. Hierop gelden hoge toeslagen van de vervoerders waarmee wij werken.

Voor meer informatie over herroepingsrecht verwijzen wij u graag naar Artikel 5 in onze Algemene Voorwaarden.

Hiervoor verwijzen wij u graag naar ons Privacy beleid welk is opgesteld volgens de AVG-wetgeving.